Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Adela

Greșești și primești meciuri tari! Ovidiu Hațegan revine în prim-plan! Arbitrul care a trimis Elveția la Cupa Mondială a primit un derby din weekend

Decizie de-a dreptul ciudată a Comisiei Centrale a Arbitrilor din România. Forul intern condus de cuplul Vassaras - Deaconu a șocat pe toată lumea cu o decizie bizară. CCA a decis ca Ovidiu Hațegan, un arbitru lovit în aceste zile din toate direcțiile, atât pe plan extern cât și intern, să conducă la centru cel mai greu meci al etapei din weekend.

Conform Gazetei Sporturilor, centralul din Arad va fi delegat de derby-ul Dinamo - CFR Cluj, din etapa 18 a Ligii 1. Decizia CCA, luată într-un context extrem de nefavorabil și de agitat, stârnește controverse. Nu cu mult timp în urmă, Hațegan a provocat numeroase scandaluri pe plan intern după ce a condus meciurile celor două echipe din Liga 1

Dinamo - CFR Cluj se joacă duminică, 19 noiembrie, de la 20:45.

În urmă cu o săptămână, Ovidiu Haţegan a fost în centrul atenţiei în pauza internaţională, după ce a acordat un penalty inexistent în manşa tur a barajului Irlanda de Nord - Elveţia, scor 0-1. După o oră de joc, la scorul de 0-0, arbitrul român a acordat penalty la o fază în care mingea trimisă de Shaqiri l-a lovit mai mult în spate pe Corry Evans, fundaș care avea mâna lipită de corp.

În final, penalty-ul lui Hațegan a calificat Elveția la Cupa Mondială, întrucât meciul retur s-a încheiat nedecis, 0-0. Pe internet, fanii britanici au declanșat o uriașă campanie împotriva românului și le-au cerut celor de la FIFA să îl excludă pe acesta din arbitraj.

Recomandari