Antena Căutare

Grigor Dimitrov și Mădălina Ghenea, sărut pasional la Wimbledon. Cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor în văzul tuturor

Grigor Dimitrov și Mădălina Ghenea au oferit un adevărat spectacol pe terenul de la Wimbledon atunci când, la final de meci, s-au săturat în văzul tuturor. Cei doi au distribuit imaginea pe rețelele de socializare.

colaj foto Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov Galerie
Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au sărutat pasional la Wimbledon | Getty Images

Mădălina Ghenea și tenismenul Grigor Dimitrov au oferit un adevărat spectacol la Wimbledon când s-au sărutat pasional în văzul tuturor. De câteva luni, cei doi sunt într-o relație, însă până acum, cei doi nu au făcut niciun gest care să confirme relația lor. Cu toate acestea lucrurile erau clare în ceea ce privește relația: Mădălina Ghenea nu a ratat niciun meci al tenismenului.

Frumoasa româncă a fost alături de iubitul ei la meciul disputat cu Holger Rune pe terenul de la Wimbledon.

Mădălina Ghenea, în brațele noului iubit, pe o bancă din Londra. Grigor Dimitrov a „exagerat” cu sărutările pătimașe

Momentul în care Mădălina Ghenea și tenismenul Grigor Dimitrov și-au dat frâu liber sentimentelor

Mădălina Ghenea a fost alături de Grigor Dimitrov la unul dintre cele mai importante meciuri din viața sa. Partida s-a disputat sub privirile a sute de spectatori și a iubitei sale, Mădălina Ghenea, care a fost nelipsită de la meciurile lui în ultima perioadă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tenismenul bulgar a pierdut cu scorul 6-3, 6-7(6), 6-7(4), 3-6 în fața adversarului său.

După această înfrângere, Mădălina Ghenea l-a consolat pe Grigor Dimitrov cu un sărut pasional care a întors privirile tuturor celor prezenți pe teren, iar momentul a devenit viral în mediul online. Mai mult, și Mădălina Ghenea a postat pe contul ei de Instagram momentul în care s-a sărutat cu iubitul ei.

Înainte de meciul cu Frances Tiafoe în turul trei, Grigor Dimitrov a oferit un interviu în care s-a ținut de glume, iar privirile sale au fost îndreptate tot timpul către iubita sa.

„O să fie unul dintre aceste meciuri pe care o să îl tratez ca pe oricare altul. Desigur, este tânăr, talentat, într-un anumit mod un tenismen foarte periculos, dar la fel sunt și eu. Mai puțin la partea cu tinerețea”, a glumit Grigor Dimitrov despre faptul că era cu 12 ani mai în vârstă decât Holger Rune, adversarul pe care urma să îl întâlnească, potrivit Pro Sport.

Mădălina Ghenea a strălucit la premiera filmului în care este protagonistă. A purtat pe covorul roșu o rochie fără lenjerie intimă

Accidentată grav, Emma Răducanu a vizitat-o pe bunica sa. Presa britanică, aspră cu decizia ei de a se recupera „într-un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x