Antena Căutare

Gustavo: În China este problemă mare cu coronavirusul, a întârziat tot. Sunt foarte fericit că am revenit la Craiova

Brazilianul Gustavo Di Mauro Vagenin a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a negociat cu grupări din China înaintea venirii la Universitatea Craiova, însă totul a întârziat din cauza coronavirusului, nu a jucat de ceva timp, astfel că este fericit că a revenit în România.

“Sunt foarte fericit că am revenit la Craiova, aici mă simt acasă şi sunt legat de suporteri, de băieţii din echipă şi de club. De aceea am decis să mă întorc aici. Am venit să ajut echipa şi sunt pregătit psihic, acum trebuie să vedem fizic. Am făcut deja trei antrenamente aici, mă simt bine, dar trebuie să vedem când pot să joc. Nu am venit mai devreme pentru că în China este problemă mare co coronavirusul şi am aşteptat să mă întorc acolo, dar pentru că a trecut mult timp şi nu am jucat am decis să revin la Craiova. Am vrut să vin aici, mă simt bine aici. Şi în China a fost foarte frumos, am văzut altă cultură şi mi-a plăcut mult. Dar a fost decizia mea împreună cu clubul şi sunt foarte fericit. Am negociat cu două-trei echipe din China, dar a întârziat tot şi am venit aici”, a spus Gustavo.

Gustavo Di Mauro Vagenin a semnat, joi, un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu opţiune de prelungire.

Gustavo a mai fost legitimat la CSU Craiova în perioada iulie 2016 – iulie 2018, înainte de a pleca la Liaoning FC.

Sursa : news.ro

Papură despre Edi Iordănescu: Sper ca pe parcursul vieţii mele să nu mai pronunţ numele lui şi să nu mai am de-a face cu... Nouă jucători ai unei echipe din Guineea au murit într-un accident rutier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x