Hagi NU se pregăteşte pentru Liga Campionilor! Vinde cei mai buni jucători şi aduce la echipă oameni aproape retraşi

Viitorul Constanţa a câştigat titlul şi ar fi trebuit să se pregătească pentru duelurile tari din Liga Campionilor, numai că Hagi a abandonat lupta înainte să înceapă. "Regele" şi-a scos pe tarabă cei mai buni jucători şi a transferat fotbalişti foarte aproape de retragere.

Nedelcu, Benzar şi Florinel Coman n-au fost luaţi de Hagi în primul cantonament pentru că negociază deja cu alte echipe. În locul lor, Hagi a făcut câteva transferuri "nereuşite", după cum nota şi Victor Piţurcă.

Viitorul a semnat cu Marius Constantin, fotbalist care a retrogradat cu Tg Mureş, Ovidiu Herea, om care s-a luptat pentru menţinerea în prima ligă până în ultima etapă la Chiajna, şi pe Andrei Dumitraş, jucător care mai mult a stat pe tuşă la Craiova.

Să reamintim faptul că la prima participare în cupele europene, Viitorul lui Hagi a fost distrus de Gent, cu un 0-5 dureros la general.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri