Antena Căutare

Handbalista Cristina Neagu, prima apariție după operația la genunchi! Ce a anunțat sportiva

Marea sportivă Cristina Neagu a fost operată  la genunchi după ce a suferit o accidentare luna trecută. Imediat după intervenție, handbalista a publicat o fotografie cu ea pe patul de spital și reacțiile fanilor nu au întârziat să apară!

Marea sportivă Cristina Neagu a fost operată la genunchi după ce a suferit o accidentare luna trecută. Imediat după intervenție, handbalista a publicat o fotografie cu ea pe patul de spital și reacțiile fanilor nu au întârziat să apară!

În luna decembrie a anului trecut, în minutul 51 al meciului România-Ungaria terminat cu scorul 29-31, Cristina Neagu a suferit o accidentare la genunchi și s-a ales astfel cu o ruptură de ligament, atunci când a aterizat greșit într-un duel cu Szimonetta Planeta.

E oficial! Diagnostic teribil pentru Cristina Neagu, după accidentarea din meciul cu Ungaria! Cât timp va lipsi de pe teren

”M-am trezit cu zâmbetul pe buze! Totul a decurs bine și de acum înainte cu toată forța spre revenire! Vă mulțumesc pentru mesaje și sprijin! #CN8 #unstoppable #iwillbeback”, a scris Neagu, pe pagina sa de Facebook, anunțând totodată că se va întoarce în curând.

Handbalista Cristina Neagu, prima apariție după operația la genunchi! Ce a anunțat sportiva

Zâmbitoare și pozitivă, sportiva s-a pozat chiar pe patul de spital. Fanii nu au ratat ocazia de a-i oferi mii de like-uri și numeroase mesaje de încurajare.

Din păcate, fiindcă problema medicală este una cât se poate gravă, medicii au anunțat că sportive va reveni în lotul CSM București abia în luna iulie, după ce recuperarea va fi completă.

Handbalista Cristina Neagu, prima apariție după operația la genunchi! Ce a anunțat sportiva

Nu este pentru prima oară când Cristina Neagu are parte de probleme medicale. Astfel, în 2011, sportive a suferit o operație la umărul drept și a fost nevoită să facă recuperare timp de un an și șapte luni.

Apoi, trei ani mai târziu, handbalista a suferit o ruptură de ligamente încrucișate și menisc extern la genunchiul drept, diagnostic primit din cauza unei accidentări apărute la antrenamente.

Conform Federației Internaționale de Handbal (IHF), Cristina Neagu (30 de ani) a fost desemnată cea mai bună jucătoare de handbal din lume în în 2010, 2015 și 2016.

Halep, ce dezastru! Cea mai bună sportivă a României, de nerecunoscut în primul joc din 2019... Ce reacție a avut Duckadam după ce a fost lăudat în discursul memorabil al lui Donald Tusk: "Nu am visat vreodată c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x