Antena Căutare

Hapoel Beer Sheva - FCSB 1-2! ”Bizonul” aduce victoria roș-albaștrilor cu o ”dublă” în 5 minute. Echipa lui Dică, la un pas de primăvară

FCSB a făcut un pas uriaș către calificarea în primăvara europeană din Europa League. Trupa lui Dică a câștigat cea mai grea deplasare din Grupa G, scor 2-1, cu Hapoel Beer Sheva și conduce detașat în clasament cu 9 puncte.

FCSB a făcut un pas uriaș către calificarea în primăvara europeană din Europa League. Trupa lui Dică a câștigat cea mai grea deplasare din Grupa G, scor 2-1, cu Hapoel Beer Sheva și conduce detașat în clasament cu 9 puncte.

Victoria roș-albaștrilor a fost adusă de un jucător marginalizat și criticat în ultima perioadă de către patronul Gigi Becali. Intrat în minutul 69, vârful francez Harlem Gnohere a reușit o ”dublă” de senzație în minutele 70 și 75. La originea celor două goluri au stat vedetele aduse de la Astra în vara trecută, Teixeira și Budescu, autori a două pase magistrale.

Gazdele au redus din diferență în minutul 88 prin fostul jucător al Barcelonei, Isac Cuenca, și putea scoate o remiză dacă arbitrul acorda un penalty în prelungiri, la un henț clar comis de Planici.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din păcate, FCSB pleacă și cu ”victime” din Israel. Fundașul dreapta de bază al roș-albaștrilor, Romario Benzar, a ieșit accidentat în minutul 25 și este suspect de ruptură musculară.

Astăzi, de la aceeași oră, în Elveția, AC Lugano - Viktoria Plzen 3-2

CLASAMENTUL GRUPEI G după 3 etape:

1. FCSB 9p
2. Plzen 3p

3. Beer Sheva 3p
4. Lugano 3p

Hapoel Beer Sheva - FCSB, ora 20:00! Echipa oficială de start a roș-albaștrilor: niciun vârf de meserie! Gnohere, Morais... Erou degeaba! Gnohere, omul care a adus victoria FCSB-ului cu Beer Sheva revine pe banca de rezerve. Becali: ”Alibec va ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x