Antena Căutare

Harlem Gnohere a fost votat ”Jucătorul Săptămânii” în Europa League! Jucătorul de la FCSB și-a distrus rivalii în acest sondaj UEFA

FCSB domină Europa League și la capitolul ”Jucătorul Săptămânii”. După ce Budescu a câștigat acest titlu în prima rundă, iar în a doua a fost la mică distanță, pe locul 2, de Kokorin, acum a venit rândul unui alt roș-albastru să se impună în sondajul UEFA.

Deja a fost rezervă în meciul cu Hapoel Beer Sheva și a intrat pe teren în ultimele 20 de minute, ”Bizonul” Gnohere a marcat două goluri din minutele 70 și 75 și a câștigat încrederea fanilor.

Atacantul celor de la FCSB și-a distrus toți adversarii în acest top și a obținut 64% din voturi. Pe locul 2, la distanță astronomică de stelist, îl găsim pe Emiliano Rigoni (17%) autor al unui hat-trick în meciul Zenit - Rosenborg, iar pe 3, cu 12%, apare portarul Giannis Anestis, care a ținut piept celor de la Milan în remiza lui AEK, 0-0, de pe San Siro.

Clasamentul final în sondajul ”Jucătorul Săptămânii”:
1. Harlem Gnohere (FCSB) - 64%
2. Emiliano Rigoni (Zenit) - 17%
3. Giannis Anestis (AEK Atena) - 12%
4. Willian Jose ( Real Sociedad) - 3%
5. Petr Cech (Arsenal) - 2%
6. Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) - 2%
7. Lucas Ocampos (Marseille) - 1%
8. Andreas Ulmer (Salzburg) 0%

Paradoxal, Gnohere nu a intrat în ”Echipa Etapei” din Europa League. În schimb, din această echipă face parte un român, fundașul lui Ludogoreț, Cosmin Moți.

Simona Halep, în Grupa Roșie la Turneul Campioanelor de la Singapore, alături de Svitolina, Wozniacki și Garcia. Program... Băieţelul lui Messi, pasionat de muzicăl! Micuţul cântă şi dansează pe o piesă pentru copii. Imaginile sunt adorabile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x