Live acumAdela (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Harlem Gnohere a fost votat ”Jucătorul Săptămânii” în Europa League! Jucătorul de la FCSB și-a distrus rivalii în acest sondaj UEFA

FCSB domină Europa League și la capitolul ”Jucătorul Săptămânii”. După ce Budescu a câștigat acest titlu în prima rundă, iar în a doua a fost la mică distanță, pe locul 2, de Kokorin, acum a venit rândul unui alt roș-albastru să se impună în sondajul UEFA.

Deja a fost rezervă în meciul cu Hapoel Beer Sheva și a intrat pe teren în ultimele 20 de minute, ”Bizonul” Gnohere a marcat două goluri din minutele 70 și 75 și a câștigat încrederea fanilor.

Atacantul celor de la FCSB și-a distrus toți adversarii în acest top și a obținut 64% din voturi. Pe locul 2, la distanță astronomică de stelist, îl găsim pe Emiliano Rigoni (17%) autor al unui hat-trick în meciul Zenit - Rosenborg, iar pe 3, cu 12%, apare portarul Giannis Anestis, care a ținut piept celor de la Milan în remiza lui AEK, 0-0, de pe San Siro.

Clasamentul final în sondajul ”Jucătorul Săptămânii”:
1. Harlem Gnohere (FCSB) - 64%
2. Emiliano Rigoni (Zenit) - 17%
3. Giannis Anestis (AEK Atena) - 12%
4. Willian Jose ( Real Sociedad) - 3%
5. Petr Cech (Arsenal) - 2%
6. Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) - 2%
7. Lucas Ocampos (Marseille) - 1%
8. Andreas Ulmer (Salzburg) 0%

Paradoxal, Gnohere nu a intrat în ”Echipa Etapei” din Europa League. În schimb, din această echipă face parte un român, fundașul lui Ludogoreț, Cosmin Moți.

Recomandari