Antena Căutare

HCM Constanta s-a calificat in grupele Ligii Campionilor

HCM Constanta va juca din nou in grupele Ligii Campionilor! Marinarii au trecut si de Tatran Presov, scor 26-21, si s-au calificat pentru a saptea oara in elita handbalului european. Campioana Romaniei n-a avut emotii in nici un moment ca poate rata calificarea, dupa ce a condus cap coada.

Meciul cu Tatran a fost echilibrat timp de zece minute (4-4), dar apoi campioana Romaniei a marcat de cinci ori la rand si s-a desprins pe tabela de marcaj, 9-4 (14). HCM a avut sase goluri in plus la pauza, 16-10, un mare merit la aceasta diferenta avand-o portarul Mihai Popescu.

In repriza secunda, HCM a condus cu 7 goluri, 17-10 (31), Tatran a redus diferenta la patru goluri, 17-13 (37), dupa care constantenii au ajuns din nou la 7 goluri, 21-14 (46), iar apoi chiar la 8 (24-16, min. 52). Pe final, HCM s-a relaxat si diferenta de pe tabela s-a redus, scorul final fiind de 26-21.

Echipa constanteana, care trecuse sambata de Loacker Sudtirol Team (Italia), cu scorul de 33-22, va evolua in Grupa B a Ligii Campionilor, alaturi de THW Kiel (Germania), MKB Veszprem KC (Ungaria), BM Atletico Madrid (Spania), IK Savehof (Suedia) si Celje Pivovarna Lasko (Slovenia).

Serena Williams s-a impus in finala de la US Open... Adrian Mutu i-a dat pe spate pe corsicani! Fotbalistii lui Ajaccio sunt impresionati de Briliant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x