Live acumAjut Eu!
Prime Time 20:00iUmor

Lumea sportului e în doliu. Un mare campion s-a spânzurat la doar 41de ani!

O nouă tragedie șochează lumea sportului. Moartea unui fost campion mondial la doar 41 de ani în condiții suspecte, este încă un episod tragic pe care-l consemnăm în seria neagră a disparițiilor fulgerătoare ale monștrilor sacri din acest fenomen atât de popular

O nouă tragedie șochează lumea sportului. Moartea unui fost campion mondial la doar 41 de ani în condiții suspecte, este încă un episod tragic pe care-l consemnăm în seria neagră a disparițiilor fulgerătoare ale monștrilor sacri din acest fenomen atât de popular.

Fostul campion mondial de hochei, Adam Svoboda, a murit la doar 41 de ani, fiind găsit spânzurat în propria locuință.

Cehul care s-a sinucis ieri a jucat la HC Sparta Praga, HC Pardubice, Nurnberg Ice Tigers, Lada Togliatti (Rusia), Timra IK (Suedia), HC Slavia Praga, Avangard Omsk, HC Plzen, HC Hradec Kralove, Beibarys Atyrau (Kazahstan). Cu naționala Cehiei, Svoboda a fost campion mondial în 2005 și a luat argintul în 2006. S-a retras în 2017, la 39 de ani. El suferea de depresie și avea probleme cu băutura, a notat blesk.cz. În urmă cu câteva luni, el a fost prins beat la volan și a fost concediat de la naționala Under 18 a Cehiei.

În 2005, Svoboda devenea campion mondial cu echipa națională a Cehiei, cu care a obținut rezultate uriașe.

Recomandari