Antena Căutare

Hocheistul rus care supravietuise accidentului aviatic de la Iaroslavl a murit in spital

Hocheistul rus al echipei Lokomotiv Iaroslavl, Alexander Galimov, care supravietuise accidentului aviatic de saptamana trecuta a decedat, azi, la spital.

„Pe 12 septembrie, in cursul diminetii, in pofida unei terapii permanente, care au folosit cele mai moderne tratamente, Alexander Galimov a decedat in urma arsurilor semnificative", se arata intr-un comunicat al spitalului in care se afla sportivul de 26 de ani.

Informatia a fost confirmata si de federatia de hochei din Rusia, care a postat pe site-ul sau oficial: „Exprimam cele mai profunde condoleante pentru familia si prietenii lui Alexander, precum si tuturor celor care au privit lupta sa pentru viata ca o ultima speranta in aceasta teribila tragedie".

Galimov avea arsuri severe pe mai mult de 80% din suprafata corpului si a fost plasat in coma artificiala dupa ce a fost transportat la spitalul din Moscova.

Steward-ul Alexander Sizov, care a ramas ultimul supravietuitor al accidentului, se afla in continuare la spital, in stare critica.

Sursa: Antena3.ro

Foto: sky.com

Schalke invinsa la Wolfsburg... Marti, gratuit cu Gazeta Sporturilor, ai poster Europa League!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x