Antena Căutare

Horia Tecau si Robert Lindstedt nu vor mai face pereche din 2013

Horia Tecau nu va mai face cuplu cu suedezul Robert Lindstedt din 2013, a anuntat tenismenul roman. Potrivit tennis.com, Horia va juca in viitor alaturi de Max Marnii, locul 3 in clasamentul ATP de dublu.  

Horia Tecau (27 de ani) si Robert Lindstedt (35 de ani) joaca impreuna din martie 2010, perioada in care cei doi au castigat zece turnee, printre care si cel de Masters Series de la Cincinnati. De asemenea, cei doi au mai disputat alte noua finale. In total, Tecau are 13 turnee castigate.

"Am auzit ca deja au aparut stiri ca nu voi mai face cuplu cu Robert. Am preferat sa nu vorbim pana la Turneul Campionilor, pentru ca mai avem cateva competitii la care vom participa si nu am vrut sa anuntam asta. Nu pot confirma ca viitorul meu partener va fi Max Marnii", a declarat Horia Tecau pentru Mediafax.

Conform tennis.com, noul coechipier al lui Tecau, Max Mirnii, a evoluat alaturi de Daniel Nestor. Canadianul va juca pe viitor cu cu sarbul Nenad Zimonjic.

In varsta de 35 de ani, Max Marnii a castigat de-a lungul carierei 45 de turnee, din acestea sase fiind de Grand Slam (de patru ori Roland Garros si de doua ori US Open).

Nadia Comaneci, subiect de melodie country... FC Vaslui - CS Severin 2-1/ Moldovenii castiga in minutul 92, dupa fault evident in atac. Vezi rezultatele etapei si cla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x