Antena Căutare

Horia Tecau si Robert Lindstedt au castigat la Cincinnati primul turneu de Masters 1000 din cariera. Perechea si-a asigurat prezenta la Turneul Campionilor de la Londra

Horia Tecau a castigat prima finala de Masters din cariera. Tecau s-a impus in finala de dublu a turneului de la Cincinnati, cu premii in valoare totala de 2,825 milioane de dolari. Alaturi de suedezul Robert Lindsted, i-a invis pe indienii Bhupathi si Bopanna si au primit un premiu de 165,860 de euro. Este prima data cand cei doi se impun intr-un Master Series.

In ultimul act, perechea Horia Tecau/Robert Lindstedt (Romania/Suedia), cap de serie numarul 4, au invins cu scorul de 6-4, 6-4, perechea indiana Mahesh Bhupathi si Rohan Bopanna, cap de serie numarul 6. Romanul si suedezul si-au asigurat un premiu de 165,860 de euro si 1000 de puncte ATP.

In urma acestui succes, Tecau si Lindstedt si-au asigurat prezenta la Turneul Campionilor de la Londra, care va avea loc in perioada 5-12 noiembrie. Ultimul roman care a castigat un turneu de Masters a fost Andrei Pavel, in 2001, la simplu.

Lindstedt si Tecau sunt a treia pereche care se califica la Londra (turneul are loc in perioada 5-12 noiembrie), dupa americanii Bob Bryan/Mike Bryan si Max Mirnii/Daniel Nestor (Belarus/Canada).

Primera Division: Start in forta pentru FC Barcelona. Real Madrid - Valencia 1-1... Meciul Ekranas - Steaua va fi transmis de Antena 1, joi, de la ora 19:45. Disputa va fi liveVIDEO-TEXT pe a1.ro si se po...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x