Antena Căutare

Horia Tecau si Robert Lindstedt sunt in finala la Beijing

Horia Tecau si Robert Lindstedt s-au calificat sambata in finala turneului de dublu de la Beijing, dupa ce au trecut in semifinale de perechea Marin Cilici/Ivan Ljubicici (Cro/Cro) cu 6-4, 6-7 (9), 10-6 intr-o ora si 42 de minute. Romanul si suedezul se afla la a saptea finala a sezonului, ei adunand in acest an doua trofee, la Bastad si Casablnaca, ambele pe zgura. In 2010, cei doi au cucerit impreuna 4 trofee in 2010.

Duminica, in ultimul act Horia si Robert se vor infrunta pentru trofeu cu a doua pereche a lumii formata din Michael Llodra si Nenad Zimonjici. Dublul francezo-sarb a trecut in semifinalede fratii Bryan cu 3-6, 7-6(4), 10-3.

Atingerea finalei de la Beijing ii apropie mai mult pe Tecau si pe Lindstedt de calificarea la Turneul Campionilor. Inaintea acestui turneu ATP 500, ei ocupau pozitia a sasea.

Pentru performanta lor au deocamdata in buzunar 300 de puncte ATP si 68.000 de dolari. Perechea romano-suedeza nu a fost cap de serie la acest turneu pentru ca la Beijing au participat primele patru perechi ale lumii. Cu favoritii trei la cucerirea trofeului se vor lupta in finala Horia si Robert.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Cosmin Contra: "Grupa de calificare la Mondial e mult mai grea decît cea de acum"... Vezi de ce Ion Marin ar putea antrena echipa nationala a Germaniei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x