Antena Căutare

I-a bagat in sedinta! Negoita vrea sa devina sef la Dinamo

Miscari de trupe la Dinamo! Actionarii Badea, Negoita si Savulescu s-au intalnit sa puna lumea la cale si sa stabileasca planul de bataie pentru viitor! La discutii a participat si Cristi Borcea, dar dinamovistul a plecat dupa patru ore. Negoita e in pole-position sa ramana singurul actionar in Stefan cel Mare.

Dinamovistii s-au saturat de "guvernarea" in grup si vor sa-si aleaga o singura persoana care sa conduca trupa din Stefan cel Mare. Nicolae Badea, Ionut Negoita si Dragos Savulescu s-au intalnit pentru a discuta detaliile pachetului majoritar.

La discutii a participat si Cristi Borcea, sosit in tara pentru "Dosarul Transferurilor", dar fostul actionar al "cainilor" a parasit sedinta dupa patru ore in care s-a contrat cu actualii conducatori.

Cum Savulescu a facut deja un pas in spate, Badea si Negoita continua sa se lupte pentru suprematie. Dupa ultimele discutii, Ionut Negoita, ultimul sosit in "haita", are cele mai mari sanse sa devina "omul cu decizia" la Dinamo.

Dragomir rade de planul lui Becali: Sa nu cante "Aoleu, mama mea"... Galerie FOTO! McLaren urmeaza sa scoata cea mai rapida masina din istorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x