Antena Căutare

I-au furat ceasul de 300.000 de euro lui Nadal si i l-au dat inapoi!

Tenismanul iberic nu se afla la prima experienta de acest gen, in septembrie 2010 un exemplar de exceptie fiindu-i "speriat" chiar din vestiarul unui turneu important

Rafa Nadal nu a apucat sa se bucure prea mult de cel de-al saptelea succes de la Roland Garros. Ajuns in camera de hotel a constatat ca ceasul sau, estimat la 300.000 de euro, facuse aripi.

E vorba de un Richard Mille 027 Tourbillon, editie limitata in 100 de exemplare, cu o greutate de 20 de grame (cu tot cu curea), fabricat cu aliaje din titan si litiu, din care sunt confectionate navele spatiale.

Dupa ce a depus plangere la conducerea hotelului, dar si la Politie, Rafa a a vut o surpriza miercuri dimineata: un angajat a recunoscut ca s-a "lipit" de ceasul ibericului si i l-a inapoiat. Se pare insa ca el fusese deja prins pe baza cartelei magnetice folosite la deschiderea usii dar, pentru a nu face de ras hotelul, s-a precizat ca s-a predat singur.

Nadal a mai trait o experienta similara in 2010 cand a ramas fara un ceas asemanator, chiar in vestiarul Masters 1000 din Toronto.

Hard-enduro: Romaniacii isi tureaza motoarele... Nepoata reginei Elisabeta a II-a va concura la olimpiada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x