Antena Căutare

I-au furat vacanta! Reghecampf a plecat din Brazilia de frica hotilor

Visul tuturor romanilor este sa mearga in Brazilia. Daca nu intr-o vacanta, asa cum a fost cazul familiei Reghecampf, macar printr-o calificare a nationalei la Campionatul Mondial din 2014. Numai ca experienta din Tara Carnavalului n-a fost tocmai placuta pentru antrenorul Stelei.

Fuga catre titlul 24 l-a obosit destul de tare pe Laurentiu Reghecampf, care a decis in perioada sarbatorilor sa mearga cu familia in Brazilia. Dadea frigul de la Bucuresti pe briza Oceanului Atlantic, dar avea ocazia sa le transmita stelistilor de la nationala ce vor avea de vazut daca reusesc calificarea la Campionatul Mondial din 2014.

Daca imaginile din brosura de rezervare s-au potrivit cu peisajele intalnite, nu acelasi lucru il pot spune Laurentiu si Anamaria Reghecampf despre traiul din Tara Cafelei. "Nu intelegeam de ce soferul imi zice sa inchid repede geamul. Am vazut, mai apoi, ca o gasca de copii alergau deja spre masina", povesteste impresara primul contact cu Brazilia.

In mai multe hoteluri esti anuntat ca nu faci cea mai buna alegere daca iesi cu bijuteriile pe strada. Problema ar fi ca nu e o idee stralucita nici daca iti lasi ceasul sau bratarile in camera. O curatenie generala s-ar putea sa-ti rezolve mai mult decat asternuturile si prosoapele. "Nu poti sa iesi pe strada cu ceasul, dar nici sa-l lasi in camera, ca nu iti garanteaza ca il gasesti", declara Anamaria Reghecampf.

Dupa patru zile petrecute in tara lui Pele si Ronaldo, familia Reghecampf a decis sa-si incheie brusc vacanta si sa ia drumul Romaniei. Siguranta Poianei Brasov, dar si prezenta patronului Gigi Becali le-au oferit un Revelion excelent.

Si sa mai spuna cineva ca nu se traieste linistit pe plaiurile mioritice.

FOTO! Istoria se reconstruieste! Lucrari de modernizare la celebrul stadion Maracana... Sprint spre recorduri! Usain Bolt le-a declarat razboi cronometrelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x