Antena Căutare

Ieșirea nervoasă din meciul cu Voluntari l-a costat! Alibec, EXCLUS din lotul FCSB pe termen nelimitat. Dică: ”Nu mai există pentru mine!”

Conducătorii și membrii staff-ul celor de la FCSB și-au pierdut răbdarea cu vedeta echipei, Denis Alibec. După o nouă evoluție catastrofală și un gest nervos inexplicabil, vedeta supra-evaluată a vicecampioanei României a fost exclusă din lot pe termen nelimitat.

De departe cel mai slab jucător al celor de la FCSB în acest sezon de Liga 1, Alibec, jucător visat de patron la 10 milioane de Euro, a fost din nou sub orice critică la meciul de campionat cu Voluntari. Mai mult, după ce a fost schimbat, acesta s-a dus direct la cabine, iar în drumul său a distrus tot ce i-a ieșit în cale.

La nici 24 de ore de la gestul său, Gigi Becali, la îndemnul antrenorului Nicolae Dică, a luat o decizie radicală în ceea ce-l privește pe ATACANTUL ZERO GOLURI în acest sezon!

Dică i-a transmis patronului că nu este de acord cu astfel de comportament și că a decis să-l scoată pe căpitan din lot.

”Am vorbit cu Dică după meci, era foarte supărat și el. Mi-a spus că Alibec nu mai există pentru el și că este exclus din lot de acum înainte. Îi respect decizia! Eu nu am trecut niciodată peste antrenor. I-am spus, tu hotărăști, așa că aia e!

Dică mi-a zis că nu mai poate antrena în aceste condiții, dar nu a condiționat nimic. Nu era antrenor Dică, dacă nu lua decizia asta. Dacă nu lua el decizia, o luam eu. Nu neapărat prestația m-a deranjat, dar după ce că nu joci, după ce risipești munca echipei, că Alibec era capătul de drum... tu ce faci? Banderola jos, rupe ușa, înjurăruri.

Păi, unde te crezi, mă? El e singurul fotbalist din lume care nu trebuie schimbat și care trebuia să joace 90 de minute. Îmi pare rău, nu știam asta”, a spus Becali de Alibec (digisport).

Pe lângă excludere, Alibec a fost amendat cu 75,000 de Euro, adică 25% din salariul anual.

George Weah, în cea mai grea ”finală” a carierei! Fostul Balon de Aur, la câteva procente de funcția prezidențială în Li... VIDEO: O nouă tragedie a lovit fotbalul mondial! Un portar din Indonezia a murit pe teren, după o ciocnire cu un coechip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x