Căutare Live

Iker Casillas revine la Real Madrid. El va fi consilier al lui Florentino Perez

Fostul portar Iker Casillas revine la Real Madrid, după cinci ani. El va fi consilier al preşedintelui Florentino Perez.

Potrivit Marca, atribuţiile clare ale Iker Casillas vor fi stabilite în următoarele săptămâni.

În vârstă de 39 de ani, Casillas a suferit un atac de cord anul trecut, în timpul unui antrenament şi nu a mai jucat niciun meci oficial din aprilie 2019. Porto l-a inclus pe Casillas în personalul său tehnic şi l-a păstrat şi ca jucător, deşi el nu a mai apărut niciodată pe foaia de joc.

Casillas s-a alăturat echipei FC Porto în 2015 după ce şi-a petrecut întreaga carieră până atunci la Real Madrid.

Campion mondial în 2010 şi dublu campion european, în 2008 şi 2012, Casillas a purtat tricoul echipei FC Porto de 156 ori şi a fost campion în 2018. La prima reprezentativă a Spaniei, el are 167 de selecţii.

El mai are în palmares 725 de meciuri disputate cu Real Madrid.

Sursa: News.ro

Încă trei jucători de la Dinamo, confirmaţi pozitiv cu Covid-19... Suporterii vor reveni pe stadioane în Germania, din sezonul viitor...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri