Antena Căutare

Ilie Stan se ia de MM si Levy

Cei care pregatesc acum echipa se plang conducerii ca jucatorii sunt praf fizic din cauza pregatirii deficitare din vara, in timp ce fostul manager e ironizat de Ilie Stan.

Steaua leaga victoriile, insa nu e totul numai lapte si miere la echipa. Staff-ul tehnic care conduce acum formatia nu e deloc multumit de ceea ce a gasit dupa ce a preluat echipa, in urma cu 5 saptamani. "Jucatorii nu pot sa alerge, sunt aproape distrusi fizic. Nu s-a lucrat nimic in cantonamentul din vara, iar acum se sufoca si dupa 10 minute dupa ce intra pe teren, cum a fost in cazul lui Rusescu in meciul cu Maccabi. Toata lumea se intreaba de ce se rup jucatorii. Pentru ca n-au facut aproape nimic fizic in cantonamentele de dinaintea sezonului" e dezvaluirea celor din staff.

Nu numai Levy e aratat cu degetul de actualul staff al Stelei, ci si fostul manager. Ilie Stan i-a dat replica lui MM, dupa ce acesta spusese ca "nu pot sa inteleg cum Ilie Stan i-a dat afara pe Caramarin si pe Eugen Nae si i-a adus pe Gabi Margarit si pe Dumitru Costica. Cine sunt astia?". "Caramarin a fost secundul lui Gabi Margarit la Otopeni, iar Dumitru Costica l-a avut ca elev pe Eugen Nae. Asta pentru cine nu stie cine sunt cei doi", a declarat ieri "principalul" Stelei.

16 jucatori accidentati a avut Steaua in acest sezon.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Presedintele lui PSG: "Beckham este un brand. Il vrem"... Federer a trecut de Roddick si e in semifinale la Basel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x