Antena Căutare

Imaginile durerii cu draga noastră campioană! Larisa Iordache nu va mai participa la CM de Gimnastică. Sportiva a fost scoasă din sală în scaun cu rotile!

Larisa Iordache a spus adio Campionatelor Mondiale de Gimnastica de la Montreal. Sportiva, care trebuia să concureze la toate cele patru aparate pentru calificarea în finala la individual compus, s-a accidentat la încălzire. Larisa a fost scoasă din sală în scaun cu rotile şi cu ochii în lacrimi.

''Larisa Iordache s-a accidentat la încălzire și e out de la Mondialele de la Montreal. Diagnostic, ruptură de tendon ahilian. Sănătatea ei e tot ce contează acum. Fii tare Larisa!'', se arată în mesajul postat în rețeaua de socializare.

''Tendonul e rupt. Trebuie operat în țară. Încercăm să ne întoarcem mai repede'', a declarat antrenorul Cristi Moldovan, citat de pagina de Facebook a Clubului Sportiv Dinamo, grupare la care este legitimată gimnasta.

Drumul către o semifinală românească la Beijing! ”Sferturile” Halep - Kasatkina și Cîrstea - Ostapenko se joacă vineri d... România - Kazahstan, ora 21:45! Echipa oficială de start a ”tricolorilor” la debutul lui Cosmin Contra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x