Imaginile durerii cu draga noastră campioană! Larisa Iordache nu va mai participa la CM de Gimnastică. Sportiva a fost scoasă din sală în scaun cu rotile!

Larisa Iordache a spus adio Campionatelor Mondiale de Gimnastica de la Montreal. Sportiva, care trebuia să concureze la toate cele patru aparate pentru calificarea în finala la individual compus, s-a accidentat la încălzire. Larisa a fost scoasă din sală în scaun cu rotile şi cu ochii în lacrimi.

''Larisa Iordache s-a accidentat la încălzire și e out de la Mondialele de la Montreal. Diagnostic, ruptură de tendon ahilian. Sănătatea ei e tot ce contează acum. Fii tare Larisa!'', se arată în mesajul postat în rețeaua de socializare.

''Tendonul e rupt. Trebuie operat în țară. Încercăm să ne întoarcem mai repede'', a declarat antrenorul Cristi Moldovan, citat de pagina de Facebook a Clubului Sportiv Dinamo, grupare la care este legitimată gimnasta.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri