Antena Căutare

Au apărut imaginile în care cei doi baschetbaliști de la Brăila sunt înjunghiați! Video cu impact emoțional puternic!

Baschetbaliștii americani Darrell Bowie (25 de ani) și Joseph McClain (24 de ani), legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați în noaptea dinspre 15 spre 16 septembrie la terasa Music Pub din oraș

Baschetbaliștii americani Darrell Bowie (25 de ani) și Joseph McClain (24 de ani), legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați în noaptea dinspre 15 spre 16 septembrie la terasa Music Pub din oraș.

La aproape două luni de la acest atac, site-ul debraila.ro a publicat filmul complet al altercației.

Secvențele șocante încep cu secunda 00:03, când interlopul Husein Daniel Gabriel, zis Dasaev, îl lovește pe unul dintre baschetbaliști.

Ceilalți sportivi sar în apărarea coechipierului și îi cară pumni interlopului. Pe imagini se văd cum mai mulți indivizi vin spre locul altercației, moment în care americanii, sesizând probabil că sunt mai vulnerabili în spațiu deschis, îl trag pe Dasaev în baie. Acolo, potrivit procurorilor, interlopul i-a înjunghiat pe cei doi sportivi, titrează gsp.ro.

La minutul 04:00, se poate vedea cum un baschetbalist disperat să evadeze primește un scaun în spate și este atacat apoi cu mai multe lovituri de picior, dar reușește să fugă.

Un alt sportiv a reușit să scape din altercație după ce a sărit de pe acoperiș, după cum se observă la minutul 06:50!

Imaginile le puteți viziona AICI.

Tragedie! Nu avea nici 40 de ani!!! Era cunoscută de o țară-ntreagă, dar nimeni nu știa ce probleme avea!... Exemplu de determinare! Campionul MMA Ciprian Mariș face naveta de două ori pe zi pentru a se antrena. „Trebuie să îți d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x