Antena Căutare

Încă o lovitură cumplită pentru Iker Casillas! Soția lui a primit un diagnostic crunt! „Abia ne-am revenit și viața ne-a surprins din nou”

Iker Casillas trece din nou prim momente cumplite, la doar trei săptămâni după ce a suferit un infarct. Soția lui, Sara Carbonero, a primit un diagnostic crunt.

Iker Casillas trece din nou prim momente cumplite, anunțată la doar trei săptămâni după ce fotbalistul a suferit un infarct. Soția lui, Sara Carbonero, a primit un diagnostic crunt.

Sara Carbonero a anunţat că a fost operată de o tumoare malignă la ovare.

La trei săptămâni după ce soţul ei, Iker Casillas, a suferit un infarct, prezentatoarea TV Sara Carbonero a anunţat că a fost operată de o tumoare malignă la un ovar.

Ea a dezvăluit că va urma un tratament pentru câteva luni.

„Abia ne-am revenit după un șoc și viața ne-a surprins din nou. Sunt calmă şi încrezătoare că totul va fi bine. Ştiu că drumul va fi greu, dar şi că se va încheia cu bine. Am sprijinul familiei mele, al prietenilor şi al unei excelente echipe medicale", a scris Carbonero pe reţelele de socializare.

Portarul echipei FC Porto, Iker Casillas, 38 de ani, şi prezentatoarea TV Sara Carbonero, 35 de ani, s-au căsătorit, la 20 martie 2016, după o relaţie de şase ani.

Iker Casillas și Sara Carbonero au doi băieţi, Martin, născut în 2014, şi Lucas, născut în 2016.

Galerie foto. Ea este femeia care i-ar fi dăruit lui Vladimir Putin doi băieți gemeni! Cea mai suplă femeie a Rusiei, iu... Timisoara va avea stadion modern de 32.000 locuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x