Antena Căutare

Încă o lovitură pentru echipa națională! Vlad Chiricheș s-a accidentat grav și va rata finalul preliminariilor

Căpitanul echipei naționale a României, Vlad Chiricheș, a fost lovit din nou de ghinion. Revenit ca titular la Napoli, internaționalul român s-a accidentat la umăr în timpul meciului Bologna - Napoli, scor final 0-3, şi va fi indisponibil în jur de o lună și jumătate.

Jucătorul român de 27 de ani a căzut pe umărul stâng la o fază de joc şi în minutul 43 a părăsit terenul. Deși doctorii lui Napoli au intervenit imediat, românul nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit de Raul Albiol.

Astăzi, italienii de la AreaNapoli.it au anunțat primul verdict al medicilor: luxaţie la umăr. Asta înseamnă că Vlad Chiricheș va fi nevoit să ia o pauză de aproximativ 45 de zile.

Verdictul de azi reprezintă o lovitură și pentru naționala lui Christoph Daum. Chiricheș va rata ultimele două meciuri ale României în preliminariile Cupei Mondiale, cu Kazahstan (5 octombrie, pe teren propriu) şi Danemarca (8 octombrie, în deplasare).

Accidentarea de ieri vine într-un moment bun pentru Vlad Chiricheș. Românul părea să-i fi câștigat încrederea antrenorului Maurizio Sarri, cel care îl folosea tot mai des titular în meciurile din Serie A.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Regele Zgurii” cucerește și hardul de la Flushing Meadows! Rafael Nadal, noul campion de la US Open... A fost sau n-a fost penalty+eliminare în meciul CFR - CS ”U” Craiova ? Specialiștii se contrazic: ”Nu se poate da” vs. ”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x