Antena Căutare

Incidente la Lvov înaintea meciului Oleksandria – Saint-Etienne: şapte fani francezi au fost reţinuţi

Incidente între fanii ai unui club din Lvov şi suporteri ai echipei Saint-Etienne au avut loc, miercuri seară, cu o zi înaintea confruntării din Liga Europa dintre Oleksandria şi gruparea franceză. Au fost reţinuţi şapte fani francezi, iar unul dintre ei a rămas mai mult decât ceilalţi în arest, fiind suspectat că a avariat o maşină a poliiţei, relatează L’Equipe şi France Bleu.

Violenţele au izbucnit în jurul orei 23.00, când aproximativ 100 de supporter ai Saint-Etienne cântau în centrul oraşului Lvov. Ei au fost fugăriţi de ultraşi ai unui club local din Lvov. Cele două grupuri au folosit sticle şi fumigene în timpul confruntării. Mai multe persoane au fost rănite, însă nu grav.

Riot before FC Olexandriya vs. AS Saint-Etienne match in Lviv
PS. A właśnie miałem wyjść coś zjeść...

— FotoPyK (@FotoPyK)

Şapte suporteri francezi au fost reţinuţi. Şase dintre ei au fost eliberaţi noaptea trecută, cu ajutorul stafului clubului Saint-Etienne şi al reprezentanţilor consulatului Franţei. Al şaptelea fan era încă în arest joi dimineaţă, dar ulterior a fost eliberat şi el.

Meciul Oleksandria – Saint-Etienne, contând pentru grupa I a Ligii Europa, se va disputa de la ora 22.00, la Lvov.

Sursa : news.ro

Copiii de aur, performanțe remarcabile la karate. România s-a clasat pe locul 1 la numărul de medalii, cu aproape 200 de... Bianca Andreescu va aprinde luminile celui mai înalt brad de Crăciun din Toronto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x