Antena Căutare

VIDEO! Incidente la meciul Dinamo Moscova - Zenit! Partida a fost suspendata dupa ce portarul gazdelor a primit o petarda in cap!

Incidente in Rusia, in timpul partidei pe care trupa lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova, o disputa contra campioanei Zenit. Potrivit Ria Novosti, in minutul 36 al partidei o petarda "l-a lovit pe Shunin sau a cazut langa el", iar fumul a parut sa irite ochii sportivului.

Goalkeeperul lui Dan Petrescu a avut nevoie de interventia medicilor pentru a-si reveni, iar arbitrul a decis intreruperea partidei si a trimis echipele la vestiare.

L'Equipe noteaza ca petarda i-a explodat in fata lui Shunin. Portarul Anton Shunin a fost transportat la spital, el avand probleme cu vederea si auzul. VEZI AICI VIDEO!

"A cazut ceva, m-am uitat in jos si apoi petada a explodat in fata mea. Am probleme cu auzul si vederea. Merg la spital pentru investigatii", a anuntat fotbalistul pe contul de Twitter al clubului rus.

Medicul echipei antrenate de Dan Petrescu, Alexander Rezelov, a declarat ca Shunin are corneea afectata: "Anton are o arsura la cornee, nu vede bine cu un ochi".

Politia rusa a anuntat ca a arestat 53 de suporteri ai lui Zenit, inclusiv persoana care a aruncat pe teren petarda care l-a lovit pe portarul Anton Shunin. Acesta a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere instalate pe stadion.

Interesant este faptul ca Zenit, prin vocea directorului general, Maxim Mitrofanov, a anuntat ca daca Federatia va decide ca Dinamo castiga meciul la masa verde cu 3-0, campioana din St Petersburg se va retrage din campionat.

"Nu inteleg de ce Dinamo incearca se ne scoata pe noi vinovati. Daca am fi pedepsiti pe nedrept, sponsorii nostri ar fi foarte nemultumiti si ne gandim sa ne retragem din campionat", a declarat Mitrofanov.

Real Madrid promoveaza sportul in Pakistan... F1: Sebastian Vettel va pleca din pole position in Marele Premiu al SUA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x