Antena Căutare

Pirvulescu a semnat cu Steaua

Dorit insistent de DInamo, mijlocasul celor de la Gaz Metan Medias a fost deturnat de Gigi Becali si va ajunge in Ghencea.

UPDATE ORA 18:20 // "Sunt fericit ca am semnat cu Steaua", este prima declaratie oferita de Pirvulescu dupa ce a parafat intelegerea cu formatia antrenata de Ilie Stan.

UPDATE ORA 18:10 // Afacerea dintre Steaua, Gaz Metan si Pirvulescu a fost perfectata. Transferul anuntat in exclusivitate de gsp.ro s-a perfectat, fotbalistul a semnat un contract pe 5 ani cu ros-albastrii si va fi prezent la reunirea lotului.

Iata ce a declarat Gigi Becali exclusiv pentru gsp.ro, in urma cu cateva minute: "Da, dom'le, transferul e rezolvat. Acum o ora nu puteam confirma, pentru ca nu erau semnate actele. Cu alta ocazie, Badea de la Dinamo sa aiba grija cu cine se pune! Credea ca o sa uit ce mi-a facut cu Chipciu? Baiatul semnase si Badea tot trimitea oferte, sa faca sicane! E, Badea a vrut razboi, uite ca are razboi. Pirvulescu este oficial jucatorul Stelei, la revedere!"

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Un fost fotbalist din Premiere League, dat in judecata pentru bigamie... In vara l-a refuzat, acum se roaga de Gigi sa-l ia la Steaua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x