Căutare Live

Infrastructura pentru JO de la Tokyo este pregătită

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au anunţat, cu patru luni şi jumătate înainte de startul competiţiei, că infrastructurile permanente sunt pregătite, relatează AFP.

Ultima clădire care era în construcţie, centrul pentru sporturile acvatice, s-a finalizat la sfârşitul lunii februarie.

Centrul, care va găzdui competiţiile de nataţie, sărituri în apă şi înot sincron, are o capacitate de 15.000 de spectatori şi construcţia a costat 465 de milioane de euro.

Anunţul cu privire la infrastructuri vine în contextul în care epidemia Covid-19 a afectat calendarul sportiv din întreaga lume şi atrage semne de întrebare cu privire la Jocurile Olimpice.

În această săptămână, preşedintele CIO, Thomas Bach, a spus că nu s-a discutat până acum în Comitetul Executiv despre o amânare sau anulare a JO.

Sursa : news.ro

Ceremonia din Grecia de predare a torţei olimpice se va desfăşura fără prezenţa copiilor, din cauza coronavirusului... George Cosac: Vom merge să ne găsim dreptatea în instanţă, atacând decizia Consiliului de administraţie al FRH...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri