Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Întâlnire BOMBĂ în închisoare! Gigi Becali l-a vizitat pe Mihai Stoica! Ce au decis referitor la Steaua

Gigi Becali s-a reîntors la închisoare, dar nu pentru a ispăși o nouă pedeapsă, ci pentru a-l vizita pe bunul său prieten și fost manager al Stelei, Mihai Stoica. Cei doi nu se mai văzuseră de aproape doi ani

Gigi Becali s-a reîntors la închisoare, dar nu pentru a ispăși o nouă pedeapsă, ci pentru a-l vizita pe bunul său prieten și fost manager al Stelei, Mihai Stoica. Cei doi nu se mai văzuseră de aproape doi ani.

Imediat după ce s-au interesat fiecare de soarta și de sănătatea celuilalt, Gigi și MM au trecut la afaceri și, după cum anunță spynews.ro, au pus la cale prezentul, dar și viitorul Stelei.

Din ce spun cei prezenți la penitenciar, Becali și Stoica au căutat explicațiile pentru forma slabă a steliștilor din acest an și au analizat extrem de bine situația lui Costel Gâlcă, antrenor care, se pare, va fi demis în cazul în care nu va reuși să se mențină pe primul loc până la finalul sezonului.

Conducătorii Stelei au enumerat și câteva nume de tehnicieni care l-ar putea înlocui pe Gâlcă, iar principala variantă ar fi chiar Laurențiu Reghecampf.

Recomandari