Căutare Live

Întâlnirea României cu Italia, din Fed Cup, va avea loc la Cluj-Napoca

Federaţia Română de Tenis a anunţat că întâlnirea de Fed Cup dintre România şi Italia, din 17 şi 18 aprilie, din play-off-ul Grupei Mondiale, va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

La Cluj-Napoca au avut loc şi alte întâlniri importante ale echipei de Fed Cup a României, în 2016, cu Cehia şi Germania, în 2018, cu Canada şi Elveţia, şi, în 2020, cu Rusia.

Echipa care va câştiga confruntarea din aprilie va juca şi în 2021 în Grupa Mondială a Fed Cup by BNP Paribas.

Biletele pentru întâlnirea de la Cluj-Napoca au fost puse în vânzare pe site-ul bilete.ro, preţurile fiind următoarele: Inel 1 = 90 Ron, Inel 2 = 70 Ron. Pe o comandă pot fi achiziţionate cel mult şase bilete pentru fiecare din cele două zile. Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc şi care posedă un bilet valabil.

Sursa : news.ro

EHF: Cristina Neagu, jucătoarea lunii februarie... Lucian Rusandu şi Sebastian Colţescu arbitrează meciurile de sâmbătă, din Liga I...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri