Antena Căutare

Inter umilita de Bologna, Napoli bate la Fiorentina

Echipa lui Claudio Ranieri si-a continuat seria catastrofala si a pierdut acasa cu 3-0 in fata Bologniei, in timp ce dubla lui Cavani a adus alte 3 puncte lui Napoli in deplasarea de pe Artemio Franchi.

Inter este de nerecunoscut in acest sezon. Cu Chivu pe banca de rezerve nerazzurrii au pierdut pe teren propriu cu Bologna, exact inaintea meciului de pe Velodrome cu Marseille din Liga Campionilor.

Di Vaio a reusit o dubla profitand la golul secund de o greseala a lui Ranochia, fundasul central interist oferindu-i in minutul 85 si posibilitatea lui Aquafresca de a face 3-0. Si cel introdus in locul lui Di Vaio nu putea refuza un asemenea cadou. In vremea aceasta, lumea incepea sa-i scandeze numele lui Mourinho.

Intr-o alta partida desfasurata in prologul etapei a XXIV-a Napoli s-a impus in deplasare in fata Fiorentinei. Dubla lui Cavani a facut ca cele trei puncte sa plece de pe Artemio Franchi si sa ajunga langa Vezuviu.

In clasament, Napoli ajunge pe 5 cu 37 de puncte, facand rocada cu Inter, care are 36 de puncte si e la 5 lungimi de Udinese, echipa de pe locul 4.

Foto: Intact Images / EPA

Craiova renaste in liga a patra, Mititelu ameninta... Blanc, dupa Piturca: "Obiectivul e Euro 2016"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x