Antena Căutare

Interviu de colecție! Fostul mare fotbalist, Dorin Mateuț, și-a deschis sufletul în fața fiicei sale, Natalia: „În cele mai grele momente, m-a ajutat tata, de Sus.”

Si-a pierdut tatăl la 13 ani, dar a continuat să viseze și să lupte, ajungând să câștige Gheata de Aur a Europei. Dorin Mateuț și-a deschis sufletul într-un interviu despre începuturile sale în fotbal, sărăcia copilariei și cele mai frumoase amintiri ale "Generației de Aur".

Şi-a pierdut tatăl la 13 ani, dar a continuat să viseze și să lupte, ajungând să câștige Gheaţa de Aur a Europei. Dorin Mateuț și-a deschis sufletul într-un interviu despre începuturile sale în fotbal, sărăcia copilăriei și cele mai frumoase amintiri ale "Generației de Aur".

"Pasiunea pentru fotbal a început încă de când eram mic. Ţin mine când aveam 11 ani, un antrenor m-a văzut în spatele blocului şi atunci a început totul (....) La 17 ani, am debutat în Divizia A, fiind şi nea Mircea Lucescu care a avea încredere în cei tineri. La 18 ani jumătate, am ajuns la Echipa Naţională.

Când a murit tata, nevoile care erau în perioada aceea m-au obligat să muncesc, să realizez ceea ce am realizat. Fiind singur cu fratele şi mama, am încercat să ajung acolo sus. În cele mai grele momente, m-a ajutat tată, de Sus", marturisește Dorin Mateuț.

Panică la Bayern Munchen! Un star al campionei Germaniei, în pericol să-și încheie cariera după o accidentare foarte gra... Veste cutremurătoare în fotbalul mondial. Emmanuel Eboue, fost jucător la Arsenal, a fost diagnosticat cu virusul HIV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x