Antena Căutare

Ioan Todan a murit! A fost unul dintre cei mai buni comentatori de rugby din România

Fost coordonator al Departamentului Sport al TVR, Ioan Todan, s-a stins din viața azi la vârsta de 76 de ani, a anunțat pe Facebook, colegul său de la postul public, Dragoș Bocanaciu, potrivit prosport.

Ioan Todan a murit! A fost unul dintre cei mai buni comentatori de rugby din România
Ioan Todan

Ioan Todan a fost ani la rând comentator la meciurile de rugby, din Five și Six Nations, dar și la partidele primei reprezentative. A fost vicepresedinte al Comitetului Sport EBU (European Broadcasting Union se ocupa cu negocierea achiziționarii drepturilor sportive pentru toate competițiile sportive majore) și a deținut și rolul de consilier al presedintelui director general al TVR. A comentat mai multe Jocuri Olimpice, iar la Sydney, în 2000, s-a ocupat de sporturile „pe ape”.

A lucrat cu Tudor Vornicu și alături de Cristian Țopescu și Emanuel Valeriu a înfințat redacția Sport a TVR

În 1967 Todan a venit la TVR , la Direcția Economică, iar mai târziu, a trecut la Programe, unde a fost secretar general de redacție și a lucrat cu Tudor Vornicu.

În 1990, alături de Cristian Țopescu și Emanuel Valeriu a înfințat redacția Sport a TVR, unde a ocupat mai multe funcții: secretar general de redacție, realizator, comentator, director.

(sursa: prosport.ro)

În ziua în care împlineşte 51 de ani, Răzvan Lucescu a obţinut o victorie cu Al Hilal în Liga Campionilor Asiei... Manchester United, victorie cu Chelsea, scor 2-0, în Premier League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x