Antena Căutare

Ion Craciunescu a dat volanul pe ghidonul bicicletei! Seful de la CCA pedaleaza zilnic in jur de 20 de kilometri

Ion Craciunescu a renuntat la masina! Consuma prea mult si pierde prea mult in trafic cand se afla la volan. Asa ca a dat volanul pe ghidonul bicicletei. Pe doua roti, seful Comisiei Centreale a Arbitrilor pedaleaza zilnic in jur de 20 de kilometri.

Ion Craciunescu are aproape 63 de ani si isi traieste a doua tinerete in trafic! Seful de la CCA fenteaza aglomeratia din Bucuresti cu bicicleta!

"Merg cu bicicleta ori de cate ori pot si in special, daca nu ploua, sunt pe bicicleta oriunde, ma duc si la capatul Bucurestiului. De acasa pana la serviciu fac exact opt minute exact si imi ramane timp sa mai fac si cinci ture de stadion”, spune Craciunescu.

Presedintele CCA a fost pradat de hoti la inceputul verii. Alti pasionati de ciclism i-au furat bicicleta de colectie.

“Mi-au furat-o de la etajul 1 al blocului in care locuiesc. O aveam legata cu un cablu gros, dar mi-a taiat cablul noaptea si mi-au furat-o. Era o bicicleta speciala si avea imprimata o cruce malteza neagra. Nu putea sa treaca neobservata”, a declarat seful arbitrilor.

Europa League: Remize pentru Pandurii si Petrolul. Astra Giurgiu, cu un pas in play-off!... I-au pus "coarne" lui Obama, chiar in timpul unei sedinte foto!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x