Antena Căutare

Ion Craciunescu: "Nu em am nevoie de arbitraj, CCA-ul are nevoie de mine "

Vazut ca favorit sa-l inlocuiasca pe Vasile Avram la sefia Comisiei Centrale a Arbitrilor, dupa ce actualul sef al arbitrilor a fost arestat preventiv, Ion Craciunescu a inceput deja sa-si faca publicitate si le transmite sefilor din Liga 1 ca este singurul care mai poate salva arbitrajul romanesc.

Desi Mircea Sandu nu pare convins ca este cel mai potrivit sa preia fraiele Comisiei de arbitri, Craciunescu si-a facut deja planul si le transmite chiar sefilor de cluburi ca nu are nimic impotriva aducerii arbitrilor din strainatate pentru a oficia in Liga 1.

"Eu si in precedentul meu mandat am avut niste proiecte cu diferite tari pentru schimbul de arbitri. Nu poti sa ramai de unul singur daca vrei sa progresezi, trebuie sa luam contact si cu stilul de arbitraj din alte tari. Am fost contactat de mai multi arbitrii care mi-au spus sa ma reintorc, probabil sunt singura lor speranta ca arbitrajul romanesc sa se indrepte cumva.

Eu nu-mi fac nici un fel de probleme ca o sa fiu anchetat de DNA pe viitor, problema e ca atunci cand ajungi la sefia CCA te lovesti de unele chestii incredibile: mentalitatea colegilor, cum faci sa readuci credibilitatea. Treaba e ca greseli vor fi permanent, problema cu credibilitatea e cea importanta. Nu eu am nevoie de CCA, CCA-ul are nevoie de mine. In cazul asta ar trebui sa ne asezam la masa cat mai repede si sa cautam solutii pentru salvarea arbitrajului", a spus Ion Craciunescu la o televiziune centrala.

DNA investigheaza in prezent al doilea caz major de coruptie din arbitrajul romanesc, in care este implicat presedintele CCA, Vasile Avram. Acesta a fost retinut preventiv pentru 29 de zile.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Bourceanu va fi noul capitan al Stelei... Victorie clara pentru Tara Galilor la Cupa Mondiala de rugby, 81-7 cu Namibia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x