Antena Căutare

Ion Marin: "Inainte, se umbla la arbitrii"

Fostul antrenor al lui Dinamo si Petrolul a declarat la o emisiune de televiziune ca in campionatele trecute conducatorii din fotbal "umblau" la arbitrii.

Abia reintors din Golf, acolo unde a fost demis, Ion Marin a facut o radiografie a campionatului intern, neocolind nici cel mai fierbinte subiect al iernii: aducerea arbitrilor straini.

"Sapaliga" a declarat ca ar fi de acord cu prezenta acestora la meciurile decisive pentru ca o decizie poate influenta soarta unei echipe sau a unui antrenor.

"Arbitrii pot distruge cariere. Eu, am fost demis la Dubai din cauza greselilor de arbitraj. Mi-au anulat 5 goluri in 3 etape. Cu acestea aveam 2 victorii si ramaneam. Asa ca sunt de acord ca la meciurile decisive sa vina arbitrii straini."

Fostul antrenor dinamovist a socat, declarand cu naturalete ca in trecut arbitrii din tara puteau fi corupti de conducatori: "Patronii stiu ce au facut, si de aceea vor brigazi din afara. In trecut, s-a umblat la arbitrii."

Foto: Hepta

Victor Becali: "Wesley ramane la Vaslui"... Nationala de hochei ar putea fi desfiintata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x