Antena Căutare

Ionica Serea, retinut de DNA pentru acte de coruptie

Fostul arbitru FIFA, Ionica Serea, a fost retinut de catre procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), pentru acte de coruptie intr-unul din dosarele in care este implicat si Cornel Penescu, finantatorul echipei FC Arges, informeaza Agerpres.


Serea va face recurs impotriva deciziei de retinere, in timp ce procurorii care instrumenteaza cazul vor cere mandat de arest pentru urmatoarele 29 de zile.

Cavalerul fluierului a fost dat afara din arbitraj in urma cu un an, pe 30 aprilie 2009, dupa o sedinta in regim de urgenta a CCA.

Ionica Serea a fost exclus de catre Comisia Centrala a Arbitrilor din arbitraj in aprilie 2009, dupa mai multe greseli, ultima fiind cea din semifinala Cupei Romaniei, dintre Vaslui si CFR Cluj. Dupa acest episod, Serea a ramas aproape de fotbal, fiind legitimat la echipa FC Campineanca, din Liga a IV-a, angajandu-se si ca paznic la Penitenciarul Focsani.

U Mobitelco Cluj - Elba Timisoara 76-84/ Favoritii la titlu au inceput cu stangul... VIDEO Cea mai tare mascota din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x