ITF Antalya: Ioana Gaspar în finala de dublu şi în semifinale la simplu

Jucătoarea Ioana Gaspar s-a calificat, vineri, în finala probei de dublu şi în semifinalele de simplu la turneul ITF din Antalya, cu premii de 15.000 de dolari.

La dublu, Gaspar şi sportiva elveţiană Jenny Duerst, favorite principale, au trecut în semifinale de echipa Adelina Baravi/Stephanie Judith Visscher (Rusia/Olanda), cap de serie 3, scor 6-3, 6-4, într-o oră şi nouă minute. În ultimul act, românca şi colega sa vor întâlni perechea japoneză Haine Ogata/Aiko Yoshitomi, favorită 2.

La simplu, Ioana Gaspar, cap de serie 7, a învins-o n sferturi pe rusoaica Valeria Iuşcenko, favorita principală, scor 6-4, 6-3, într-o oră şi 36 de minute. În semifinale, Gaspar o va întâlni pe sportiva din Rusia Irina Kromaceva, cap de serie 3.

Sursa : news.ro

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri