Iubita secretă a lui Emiliano Sala a rupt tăcerea! Mărturisiri sfâșietoare făcute de tânăra de 31 de ani: ”Am sperat până în ultima clipă!”

 

Fotbalistul argentinian Emiliano Sala și-a pierdut viața după ce avionul în care se afla s-a prăbușit în Canalul Mânecii, iar acum, a ieșit la iveală faptul că acesta avea o iubită secretă. 

Astfel, potrivit Daily Mail, fotbalistul Emiliano Sala s-ar fi iubit cu Luiza Ungerer, o jucătoare de volei care joacă în Franța de opt ani de zile. 

Conform declarațiilor acesteia, ei au început să vorbească pe rețeleled de socializare, iar mai apoi au deveni un cuplu, ultima dată întâlnindu-se pe 14 ianuarie, când a împlinit 31 de ani.

Adevărul despre moartea lui Emiliano Sala! Ce au arătat rezultatele autopsiei

 "Mi-a zis că a semnat cu Cardiff și că o să joace acolo. Eram foarte bucuroasă pentru că am văzut că era fericit. Era visul sau să joace în Premier League, cel mai tare campionat din lume. Îmi doream enorm să fie găsit. Au fost oameni care mă întrebau lucruri oribile despre accident. E foarte greu. Toată lumea îl recunoaște pe stradă, mergeau la el ca să facă poze și îl întrebau cum de marchează atâtea goluri. Era surprinzător pentru el pentru că era o persoană simplă și nu înțelegea. Era un om pur, fără intenții rele, chiar naiv uneori. Am sperat până când au anunțat oficial că a murit că este în viață și că se va întoarce la mine. Am avut speranță. Vă dați seama, nu știam unde e avionul, nu știam ce se va întâmplă, mai ales că au și încetat căutările. Acum, trebuie să fiu fericită, pentru el și pentru mine. Trebuie să trăiesc eu și pentru el. O să încerc să fiu cât mai fericită pentru că știu că asta își dorea", a spus Luiza pentru Globo. 

Emiliano Sala ar fi în viață. Tatăl fotbalistului a angajat o echipă de cautare în paralel: "Niciun trup nu a fost găsit printre resturile avionului"

Avionul de tip Piper Malibu, în care se aflau Sala şi pilotul, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI