Antena Căutare

Iuliu Muresan raspunde atacurilor: "Mergem la comisii si tribunale"

Presedintele CFR-ului a reactionat dupa ce Borcea, Becali si Porumboiu au declarat ca arbitrii ar fi platiti de echipa din Gruia.

Etapa incredibila in prima liga. Miercuri si joi, nicio echipa din primele 6 nu a reusit sa castige. Desi a obtinut un singur punct in Regie, CFR a fost marea castigatoare a intermediarei de la mijlocul acestei saptamani.

Rand pe rand, Dinamo, FC Vaslui si Steaua au acuzat arbitrajele, actionarii acestor echipe anuntand ca titlul e acontat deja de ardeleni, care au platit arbitrii sa incurce rivalele.

Cei mai vehementi au fost, ca de obicei, Gigi Becali si Adrian Porumboiu. Presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan, l-a aparat pe Ion Craciunescu si a spus ca ii va reclama la comisii pe presedintii de club ce au lasat sa se inteleaga ca unii cavaleri ai fluierului au fost corupti de echipa din Gruia.

"Noi nu am dat vina pe arbitrii cand am facut pasi gresiti. Arbitrajele s-au imbunatatit in prima liga. Desi am pierdut 2 puncte la Sportul, Coltescu merita nota 9 dupa cum a condus meciul.

Ne vom adresa Comisiilor de Disciplina pentru declaratiile facute in ultimele zile. Daca nu rezolvam nimic, ne vom adresa si altor instante" a spus presedintele clujenilor.

Foto: Intact Images

Mihai Costea, bagat in "carantina"... Adrian Porumboiu: "Sa trimita arbitrii la doua ore dupa meci"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x