Antena Căutare

Jackie Ionescu: „In liga a doua sunt rezultate ciudate”

Antrenorul lui Poli Timisoara din anii 80 a comentat ironic rezultatele inregistrate astazi in seria Vest a Ligii a doua, sustinand ca unele scoruri nu sunt in conformitate cu valoarea aratata de echipe in meciurile anterioare.

Jackie Ionescu este invitat permanent al unei emisiuni difuzata la un post local de televiziune din Timisoara. Comentand etapa de liga a doua desfasurata pe 10 septembrie, el a sustinut ca rezultatele inregistrate sunt ciudate.

Rezultatele de astazi sunt surprinzatoare. In general, in liga secunda, echipele isi fac punctele acasa. Acum am vazut echipe care au pierdut pe teren propriu si astazi au castigat in deplasare. Altele au castigat afara si au pierdut acasa. Daca era in prima liga, intelegeam, pentru ca aici echipele cu pretentii joaca in deplasare la fel ca acasa. S-a echilibrat si arbitrajul. Insa in liga a doua, e ciudat".

Fostul antrenor al lui Poli se refera la UTA si CSM Ramnicu Valcea. Cele doua s-au intalnit etapa trecuta la Arad si oltenii s-au impus cu 2-1, desi erau la acel moment, lanterna rosie. Astazi, UTA s-a impus cu 3-1 la Oradea in fata lui FC Bihor, iar Valcea a pierdut in Zavoi cu FC Maramures Baia Mare, echipa ce nu castigase niciun meci in cele trei etape anterioare.

foto: gsp.ro

Catastrofa Bozovic / Rapid – FC Brasov 1-1... FC Arges si Viitorul Constanta lideri in cele doua serii ale ligii secunde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x