Antena Căutare

Jadson la Arsenal pentru a-l inlocui pe Fabregas

Curtat de aproape de 2 ani de Barcelona, catalanul ar putea juca pe Nou Camp din sezonul ce va incepe saptamana urmatoare in Spania. Tocmai de aceea oficialii de pe Emirates s-au gandit la un inlocuitor pentru superstarul lor de la mijlocul terenului: Jadson de la Sahtior Donetsk.

Cel mai probabil in acest week-end se va finaliza transferul lui Fabregas de la Arsenal la Barcelona.

Dupa ani la rand in care a refuzat orice oferta din partea catalanilor, Arsene Wenger pare hotarat sa-l lase pe Cesc sa se intoarca in orasul natal pentru suma de 36 de milioane de euro din care 6 reprezinta bonusuri ce se vor acorda in cazul in care echipa blau-grana repeta performantele din sezonul trecut.

Se pare ca tunarii i-au si gasit inlocuitor lui Fabregas, in persoana lui Jadson, de la Sahtior Donetsk. Brazilianul ar putea parasi echipa lui Mircea Lucescu pentru o suma cuprinsa intre 8 si 10 milioane de euro.

Nu toti componentii lotului lui Arsenal privesc cu ochi buni venirea mijlocasului pe Emirates. De exemplu Chamackh i l-ar fi recomandat lui Wenger pe fostul sau coleg de la Bordeaux, Yoann Gourcuff, ce in prezent evolueaza la Lyon.


foto: gsp.ro

Liverpool l-a luat pe Jose Enrique... Tsonga l-a eliminat pe Federer in optimile turneului de la Montreal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x