Jadson la Arsenal pentru a-l inlocui pe Fabregas

Curtat de aproape de 2 ani de Barcelona, catalanul ar putea juca pe Nou Camp din sezonul ce va incepe saptamana urmatoare in Spania. Tocmai de aceea oficialii de pe Emirates s-au gandit la un inlocuitor pentru superstarul lor de la mijlocul terenului: Jadson de la Sahtior Donetsk.

Cel mai probabil in acest week-end se va finaliza transferul lui Fabregas de la Arsenal la Barcelona.

Dupa ani la rand in care a refuzat orice oferta din partea catalanilor, Arsene Wenger pare hotarat sa-l lase pe Cesc sa se intoarca in orasul natal pentru suma de 36 de milioane de euro din care 6 reprezinta bonusuri ce se vor acorda in cazul in care echipa blau-grana repeta performantele din sezonul trecut.

Se pare ca tunarii i-au si gasit inlocuitor lui Fabregas, in persoana lui Jadson, de la Sahtior Donetsk. Brazilianul ar putea parasi echipa lui Mircea Lucescu pentru o suma cuprinsa intre 8 si 10 milioane de euro.

Nu toti componentii lotului lui Arsenal privesc cu ochi buni venirea mijlocasului pe Emirates. De exemplu Chamackh i l-ar fi recomandat lui Wenger pe fostul sau coleg de la Bordeaux, Yoann Gourcuff, ce in prezent evolueaza la Lyon.


foto: gsp.ro

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri