Antena Căutare

Jandarmeria recomanda fanilor sa nu poarte insemnele lui Dinamo pe strazile din Split

Reprezentantii Jandarmeriei recomanda suporterilor dinamovisti care vor insoti echipa antrenata de Ioan Andone in Croatia, la partida cu Hajduk Split, sa nu poarte insemne ale gruparii bucurestene pentru a evita eventuale conflicte cu fanii croati

"Din experientele anterioare, le recomadam suporterilor dinamovisti sa nu poarte insemnele formatiei favorite pe strazile din Split si sa evite pe cat posibil plimbarile in oras, mai ales dupa finalul partidei. De asemenea, este recomandat sa faca deplasarea in mod organizat, pe parcursul sederii in Croatia sa pastreze permanent legatura cu ofiterii de securitate care insotesc delegatia suporterilor, sa evite provocarile fanilor croati, pentru ca vor exista cu siguranta. In cazul in care nu au intrat in posesia unui tichet de acces, este recomandat sa nu incerce patruderea in stadion, iar cei care vor asista la partida sunt rugati sa paraseasca arena dupa o ora de la sfarsitul meciului. Este indicat sa nu se incerce patrunderea pe stadion cu materiale pirotehnice sau bannere cu caracter rasist sau xenofob, intrucat in Croatia exista o lege destul de drastica in ceea ce priveste combaterea violentei pe stadioane", a declarat, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Marius Militaru.

Reprezentantul Jandarmeriei a precizat ca un grup de 50 de suporteri dinamovisti au plecat miercuri, spre Croatia: "Delegatia suporterilor va fi insotita de patru ofiteri din partea jandarmeriei, care vor colabora cu fortele de ordine din Split. Din cate am inteles, suporterii dinamovisti au primti 300 de bilete, dar deocamdata spre Split nu au plecat decat 50, cu avionul. Probabil ca vor mai fi urmati si de altii".

Sursa: jurnalul.ro

Foto: dinamovisti.gsp.ro

Unirea merge in play-off-ul Europa League, dupa 0-1 cu Zenit... Fiscul pune sechestru asigurator pe fotbalisti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x