Antena Căutare

Japonia: Meciurile de fotbal si "Mondialele" de patinaj artistic, suspendate

Meciurile de fotbal din luna martie din J-League au fost amanate in urma seismului care a zguduit vineri nord-estul Japoniei. Meciurile afectate sunt cele din 19-20 martie si 26-27 martie, precum si cele din Cupa Japoniei, programata sa debuteze miercuri.

Cutremurul de magnitudine 8,9 si tsunamiul care au lovit coasate de nord-est a tarii au fortat si amanarea meciurilor din weekend-ul trecut, precum si intalnirile din Liga Campionilor Asiei in care erau implicate formatiile Kashima Antlers si Nagoya Grampus.

Masurile au fost luate dupa ce sefii Ligii au luat in considerare problemele de electricitate in anumite zone ale tarii si daunele suferite de stadioane. "Era foarte dificil sa asiguram protectia fanilor pe stadioane", a anuntat J-League intr-un comunicat.

Probleme si cu Mondialele de patinaj artistic

Altfel, Federatia internationala de patinaj (ISU) a decis sa amane Campionatele Mondiale de patinaj artistic prevazute la Tokyo intre 21 si 27 martie. "Alternativa amanarii evenimentului sau anularea pur si simplu a acestuia este in continuare in studiu", se mai arata intr-un comunicat semnat de presedintele ISU, Ottavio Cinquanta.

Ar fi pentru prima oara dupa 50 de ani cand Mondialele de patinaj artistic ar fi anulate. In 1961, intreaga delegatie americana a pierit intr-un accident de avion, produs in momentul aterizarii la Bruxelles, cu cateva zile inaintea debutului CM de la Praga, determinand membrii Comitetului Executiv al ISU sa decida anularea competitiei din anul respectiv.

Romania urma sa fie reprezentata la Mondialele de la Tokyo de Zoltan Kelemen (masculin) si Sabina Mariuta (feminin).

Sursa: Antena3

Foto: zimbio.com

VIDEO! Au refuzat sa mai joace fotbal dupa accidentarea unui coleg!... Sevilla - FC Barcelona 1-1/ Catalanii, macelariti de arbitru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x