Antena Căutare

Jimmy Greaves, deţinătorul recordului de goluri marcate în Premier League, internat în spital

Fostul fotbalist Jimmy Greaves, în vârstă de 80 de ani, deţinătorul recordului de goluri în Premier League, a fost internat în spital, însă nu se ştie dacă a contractat virusul Sars-CoV-2, informează presa engleză.

"Recordmanul nostru Jimmy Greaves este în prezent tratat la spital. Suntem în contact cu familia lui şi vă vom oferi veşti în timp util", a arătat clubul Tottenham, fără a preciza dacă el este bolnav de Covid-19.

Greaves a marcat 357 goluri între 1957 şi 1972. De asemenea, el este cel mai bun marcator al echipei Tottenham, cu 266 de goluri, şi ocupă lcoul 4 în topul golgheterilor naţionalei Angliei, cu 44 de reuşite în 57 de meciuri.

El a mai jucat la Chelsea, AC Milan, West Ham United şi Chelmsford City.

La Cupa Mondială din 1966, când Anglia a devenit campioană mondială, Jimmy Greaves a evoluat în faza grupelor, înainte de a suferi o accidentare care l-a privat de restul turneului final.

Fostul atacant a suferit un accident vascular cerebral în mai 2015.

Sursa : news.ro

FIFA recomandă cluburilor şi jucătorilor să găsească împreună înţelegere şi soluţii pentru contractele care nu pot fi ex... Toni Kroos nu este de acord cu reducerea salariilor jucătorilor, pentru că o consideră ca o donaţie pentru patronii club...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x