Antena Căutare

Jorge Costa in pericol? Iuliu Muresan: „Ne intereseaza antrenorii din noul val”.

Presedintele celor de la CFR Cluj a declarat la o emisiune de televiziune ca e interesat de Liviu Ciubotariu, Ionut Badea si Tibor Selymes.

Sefii din Gruia sunt nemultumiti de evolutia formatiei si par a nu mai avea rabdare cu Jorge Costa. In pauza meciului cu Ceahlaul, desi CFR conducea cu 1-0 Iuliu Muresan a intrat in vestiar, presa speculand ca a intrat in conflict cu anumiti jucatori. Presedintele clujenilor a negat la o emisiune de televiziune aceasta ipoteza: „E adevarat ca am intrat in vestiar, dar nu am avut un conflict cu nimeni. Doar am intrebat daca exista probleme cu banii, iar atunci cand am aflat ca nu e vorba de asa ceva, i-am rugat sa se daruiasca mai mult, pentru ca joaca la CFR iar noi trebuie sa castigam orice partida."

Desi declara ca Jorge Costa se bucura de toata sustinerea conducerii, Muresan a lasat sa se inteleaga ca are in vedere mai multi tehnicieni pentru viitorul mai mult sau mai putin indepartat: „Suntem interesati de antrenori din noul val, asa cum e Ciubotariu, sau chiar Ionut Badea, cel care antreneaza pe U Cluj acum; are prestanta are experienta, in viitor sigur ca nu se stie ce va fi. Chiar si Selymes este un antrenor valoros".

Foto: gsp

Copos i-a luat-o inainte lui Gigi si a dus un preot pe National Arena... Lovitura sub centura pentru Steaua: Tibi Balan nu are drept de joc cu Rapid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x