Antena Căutare

Jorge Valdano nu l-ar fi dorit pe Neymar la Real Madrid

Jucător al echipei Real Madrid între 1984 şi 1987 (85 meciuri, 40 goluri), argentinianul Jorge Valdano a vorbit despre posibila venire al lui Neymar în capitala spaniolă.

Jucător al echipei Real Madrid între 1984 şi 1987 (85 meciuri, 40 goluri), argentinianul Jorge Valdano a vorbit despre posibila venire al lui Neymar în capitala spaniolă.

"Nu mi-ar fi plăcut ca Neymar să semneze pentru Real Madrid, el nu trăieşte frumos această meserie. Nu ştiu dacă ar fi fost o bună influenţă pentru tinerii brazilieni ai clubului (Vinicius, Rodrygo) care îl idolatrizează", a spus Valdano.

La 1 septembrie, Neymar a decis să rămână la Paris Saint-Germain, punând capăt astfel unei "telenovele" de două luni.

Negocierile cu FC Barcelona pentru o revenire a jucătorului nu s-au materializat, astfel că Neymar şi-a anunţat apropiaţii să pună capăt discuţiilor.

El era pregătit să dea chiar şi 20 de milioane de euro pentru a pleca, însă în cele din urmă i-a informat pe oficialii de la PSG că a decis să rămână.

În urmă cu doi ani, Neymar a plecat de la FC Barcelona la PSG, atunci suma plătită fiind de 222 de milioane de euro.

Sursa : news.ro

Veste senzațională pentru FCSB! Preferatul lui Gigi Becali se întoarce! Va juca direct în derby-ul cu Craiova... Tricolorii Under 21 au fost vizitaţi de ambasadorul României în Danemarca, Alexandru Grădinar, înaintea meciului din pre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x