Antena Căutare

Jose Mourinho: "Sunt foarte fericit ca a castigat Inter, nu ca a pierdut Barca!"

Castigator al finalei Ligii Campionilor din 2004, cu FC Porto, tehnicianul Jose Mourinho are sansa de a-si mai imbogati cariera cu inca un trofeu suprem, dupa ce a reusit calificarea in ultimul act cu Inter Milano.


"Echipa mea si-a lasat sangele pe teren. Le cer fanilor inca un efort, sa vina si sa astepte aceasta echipa la aeroport, sa o incurajeze la meciul cu Lazio, pentru ca avem de jucat o alta finala duminica, si apoi in finala Cupei Italiei cu Roma.

Sunt foarte fericit ca a castigat Inter, nu ca a pierdut Barca. As fi tampit sa spun ca nu as vrea sa antrenez Barca, dar as fi si mai prost daca as crede ca, vreodata, atata ura la adresa mea ar putea fi transformata in dragoste!

Cel mai bine pana acum m-am simtit la Chelsea, dar si fanii lui Inter mi-au intrat in suflet. Ii iubesc. Echipa noastra merita un egal. A fost o cursa teribila. Eu am mai castigat Liga Campionilor, dar acum situatia e mai buna decat data trecuta. Putem lua Liga!", a declarat Mourinho.

Inter Milano si Bayern Munchen vor disputa finala Ligii Campionilor, editia 2009-2010. Italienii s-au calificat in ultimul act, chiar daca au pierdut pe Camp Nou, scor 0-1. Singurul gol al meciului a fost marcat de Gerard Pique, in minutul 84. In tur, nerrazzurii s-au impus cu 3-1.

Partida Steaua - Astra Ploiesti se joaca pe stadionul "Gloria" din Buzau... Gloria Bistrita - Pandurii Tg Jiu 1-0/ Gorjenii, cu un pas in Liga a 2-a (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x