Căutare Live

Jucătorii echipei Cagliari au renunţat la salariile pe luna aprilie

Clubul Cagliari a anunţat că jucătorii săi au decis să renunţe la salariile pentru luna aprilie, din dorinţa de a ajuta gruparea, care se confruntă cu dificultăţi financiare.

Preşedintele clubului, Tommaso Giulini, a mulţumit jucătorilor pentru "sensibiltatea şi dorinţa de a contribui la protejarea clubului în faţa unei evoluţii complicate şi dificil de prevăzut".

"Această decizie va contribui la o reducere drastică a şomajului parţial pentru angajaţii clubului", a anunţat gruparea italiană unde antrenor este Walter Zenga.

La AS Roma, jucătorii şi antrenorul Paulo Fonseca au renunţat la salariul pe patru luni. De asemenea, şi Juventus şi Parma au anunţat acorduri pentru scăderea salariilor.

Campionatul Italiei este întrerupt din 9 martie şi s-ar putea relua la 14 iunie.

Sursa : news.ro

Zlatan Ibrahimovici a revenit la Milano după aproape două luni. El va sta 14 zile în izolare... Sebastian Vettel va pleca de la Ferrari la finalul anului...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri