Antena Căutare

Judoka Alexandra Paşca, a şaptea medalie pentru România, la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Judoka Alexandra Maria Paşca a obţinut, joi, medalia de bronz la categoria 52 de kilograme, a şaptea medalie pentru România la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), de la Baku. Alexandra Paşca s-a impus la Golden Score, prin ippon, în faţa sportivei britanice Tatum Keen, obţinând medalia de bronz în recalificări.

Judoka Alexandra Maria Paşca a obţinut, joi, medalia de bronz la categoria 52 de kilograme, a şaptea medalie pentru România la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), de la Baku.

Alexandra Paşca s-a impus la Golden Score, prin ippon, în faţa sportivei britanice Tatum Keen, obţinând medalia de bronz în recalificări.

Judo a adus astfel a treia medalie pentru România, din cele şapte obţinute până acum, după cum urmează: la judo – aur (Barbara Hagianu), argint (Alexandru Matei), Alexandra Paşca (bronz), la lupte – aur (Georgiana Antuca) şi argint (Ana Maria Pârvu), la nataţie – aur (David Popovici) şi la gimnastică – argint (echipa feminină).

La Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), de la Baku, participă, între 21-27 iulie, un număr de 103 sportivi români, care au drept obiectiv câştigarea a 8-10 medalii.

Sportivii români concurează la cea de-a 15-a ediţie a FOTE la atletism, ciclism, gimnastică artistică, handbal, nataţie, judo, lupte, tenis şi volei.

Sursa : news.ro

Turneu de anvergură la Cluj, cu echipele de baschet U BT, Fenerbahce, Partizan Belgrad şi Mornar Bar... Vărul lui Ionuţ Radu, Reinaldo Radu, transferat de la Villarreal la Parma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x