Antena Căutare

Keşeru, mesaj pentru copiii prezenţi la meciul România - Norvegia: Ne-aţi impresionat enorm. Vă mulţumim, aţi fost minunaţi

Claudiu Keşeru a postat, joi, un mesaj pe Facebook adresat copiilor care au asistat, în urmă cu două zile, la meciul naţionalei României cu Norvegia, din preliminariile Euro-2020.

Claudiu Keşeru a postat, joi, un mesaj pe Facebook adresat copiilor care au asistat, în urmă cu două zile, la meciul naţionalei României cu Norvegia, din preliminariile Euro-2020.

“Am trăit poate unul dintre cele mai frumoase sentimente pe un stadion din toata viaţa mea. Am simţit căldura voastră, entuziasmul şi bucuria şi ne-aţi impresionat enorm. Chiar dacă nu am câştigat 3 puncte, am câştigat 30 000 de suporteri! Vă mulţumim, copii! Aţi fost minunaţi!”, a notat Keşeru.

Şi Ianis Hagi a postat un mesaj despre copiii de pe Arena Naţională: “Am avut privilegiul de a simţi cum îmi tremură inima de emotţie la auzul vuietelor create de copii, patrioţi ce şi-au luat în serios rolul de suporteri adevăraţi. Pot spune că, molipsită de bucuria tinerilor spectatori, România a intrat pe teren cu entuziasm şi sete de victorie. 30.000 de copii. O atmosferă de vis. O Românie frumoasă”.

România a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, marţi, pe Arena Naţională, cu Norvegia, în etapa a VIII-a a Grupei H a preliminariilor Euro-2020. Puşcaş a ratat un penalti, în minutul 52. România rămâne pe locul al treilea al grupei.

La această partidă au asistat 29.854 de copii şi însoţitori ai acestora, după ce UEFA a sancţionat echipa României cu un meci cu porţile închise.

Sursa : news.ro

Becali despre Contra: Nu ai cum să înjuri aşa. E inadmisibil... Mesut Ozil spune că va rămâne la Arsenal până la expirarea contractului, în 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x